Inte så överraskande

Nu är det i sådär runda slängar ett dygn sedan min mage fuckade ur, magsjuka/matförgiftning slog till på vägen hem från Kairo när jag kom till hotellet så tog det bara en timme eller två tills Kalle vart sympatisjuk.
Haha. We're in this together 😘

Så nu har vi legat i den här sängen sedan kl 21 igår och jämrat oss, jag får sådan galen ledvärk i ryggen när jag får feber- vilket såklart kom som en bonus.

Det änd jg lyckats behålla är en tugga honungsmelon, och nu vågar jag inte ta en till tugga ifall kroppen tycker det blir för mycket att jobba med.

Kairo var kul iallafall, vi skulle vara fem som åkte, men en tjej var sjuk (ja, det är rätt hög sannolikhet att bli det här) :)så hon fick ställa in. Tycker så synd om henne. Så istället vart vi fyra personer som såg Gizapyramiderna och museet. Kairo var en riktigt äcklig och skitig stad, sopor överallt, och vid pyramiderna fanns det så många vanvårdade hästar att jag mådde illa.

Hur fan kan man köpa en ridtur/åka vagn efter en häst som är halt, har köttsår efter selen, så smal så du ser alla benen tillockmed på rumpan och ägaren slår den en gång i minuten för att den ska ta er fram snabbare?? I 40-50 graders värme utan tillgång till skugga eller vatten??

Fy fan för människor.
Visa fler inlägg