I lägenheten

Så ligger jag igen i den här sköna sängen på det otroligt mysiga loftet i den här fantastiska lägenheten igen. Jag har haft en härlig lördag med Kalle, tränat, renoverat, pratat och fixat. Lekt med katten, bjudit hem svärmor och ätit middag med Gustav. 

Idag åkte jag in till stan för en afternoontea med Lotta och den råkade övergå till en shoppingrunda i Barkarby. Jag hade slut på pengar men ville ändå shoppa och jag känner mig verkligen som ett praktexempel på WhiteTrash när jag får ett "medges ej" och frågar om dom tar amex istället.. Haha, jävla looser liksom...

Sen åkte jag till lägenheten och fräschade till facet lite innan jag satte mig med jobb/utbildning ett tag.

Nu ska jag sova i den här gossiga sängen, och jag borde vara lycklig som få, men inuti gnager det också.. Så jävla trött på att vara uppdelad, så trött på att ha fel skor på fel ställe, tvingas stoppa p-pillren i jackfickan på morgonen för att jag antagligen inte ska vakna på samma ställe dagen efter, och trött på att vara ifrån dom där tre killarna jag älskar så mycket. Även om lägenheten och livet är perfekt.. Så skaver det inombords. Hur länge orkar man med att flänga..? 10 år nu med mina grejer utspridda på två eller fler ställen. Det är nog fem år längre än vad som är rimligt. 
Visa fler inlägg