Lötsjön

Tre dagar till semester. Till en lång vila och total avkoppling. Hinna träna varje dag och äta grillat till solnedgången.

Jag är inte desperat efter semester, har aldrig varit, men värderar vilan, planlösa dagar och solen högt. 

Idag är jag i lägenheten. Vill träna riktigt hårt, men vart visst biten av en katt och det gör ont som fan i min svullna högertumme och min vänsterarm där jag fick stelkrampsspruta. Bara att promenera är obehagligt så jag avvaktar en dag till med styrketräning.

Min tanke var en powerwalk runt Lötsjön, den långa vägen, men som så många gånger tidigare vart det inte alls så eftersom den här platsen är helt fantastisk.

Jag älskar att se svanarna gräva upp mat från botten till sina barn, se råttan leta mat längs vattenlinjen, och se änderna ligga i solen och vakta sina barn. Det är härligt att strosa med musik i öronen och se barnen leka på de stora gröna fälten och se personer jogga runt. Vissa med vana steg och smala vader, andra med ett tungt huvud och släpande fötter, som om varje steg ser ut att vara det sista.

Jag älskar att se hela den här bilden på samma ställe och det får mig att strunta i att bikiniaäsongen är nära. Bryr mig inte om lovehandles eller att sporttoppen skär in i hullet jag tidigare inte haft. Det försvinner med sin tid. När kroppen är frisk, utan kattbett, hästsparkar, brutna fingrar eller knäproblem. Två steg fram, ett steg bak. 


Det var härligt att skriva igen. 

Puss