Pragiska sjukan

För en vecka sedan var jag i Prag. Åt mat, drack drinkar och promenerade, precis vad man ska göra i Prag som jag förstått. Alla frågar om det är en fantastisk stad? Säkert. alla säger ju det, så det måste vara så. För mig är det bara en stad. Storstad som storstad. "Allt finns där" mm, ja absolut. Om man letar Europas största krog, billig dryck och skaplig mat, fina gamla byggnader och mycket turister så har du allt.

Fråga mig vad jag tyckte om Island, Antarktis, Sydgeorgien, Jämtland.. Så kommer jag säga att det var helt fantastiskt. Jag är mer för natur än gamla hus, och gläds mer av djur än nattklubbar. Men det är ju jag.

Prag var bra! Men thats it. (Coyote bar var bäst- skulle kunna åka tillbaka av den anledningen. I vilka fler ställen hittar jag såna? Haha)

Sen vart jag sjuk (pragiska sjukan) och höll mig i lägenheten. Idag kom jag ut till Bålsta igen och det där med att katten kommer springande till mig.. Alltså åh. Älskade skrälle. 10 fästingar och 100 tovor. Sugen på att raka honom faktiskt. Han älskar ju att vara ute men det är svårt med den där pälsen...